«Μπορεί να υπάρξουν καλύτερες εποχές,
αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας» Ζαν Πωλ Σαρτρ

Επιμένω σ’ έναν κόσμο και σ’ έναν τόπο καλύτερο!
Είπα Ναι! στην «Ενεργή συμμετοχή», στην «Προσωπική Δέσμευση» και στην πρόταση του Γιώργου Τσαμασλή, μαζί με έναν πολύ αξιόλογο συνδυασμό ανθρώπινου δυναμικού.

Είμαι κάτοικος Περαίας πάνω από 17 χρόνια. Ήρθα από αγάπη σ’ αυτήν την περιοχή, που θεωρώ πως είναι στολίδι στο Θερμαϊκό, με τη θάλασσα να βρέχει τα πόδια μας και παράλληλα μια ανάσα από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Καταθέτω τις γνώσεις μου και την πολυσυλλεκτική εμπειρία μου, αλλά και την επιμονή μου για το καλύτερο στο συνδυασμό του Γιώργου Τσαμασλή, γιατί πιστεύω πως θέλει, μπορεί και έχει τον σωστό σχεδιασμό, ώστε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο τόπο.

Ως υπάλληλος και διοικητικό στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2007, έμαθα καλά την αξία της δημιουργίας και την ανάγκη της σταθερότητας.
Ασχολούμενη με την εκπαίδευση ενηλίκων, διοργανώνοντας επαγγελματικά σεμινάρια κατάρτισης και πιστή στην αξία της δια βίου εκπαίδευσης, θέτοντας πρώτα τον εαυτό μου σε αυτό το στίβο, με πολλές ώρες σεμιναριακής κατάρτισης σε θέματα μάνατζμεντ, μάρκετινγκ, πωλήσεων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, διαπραγματεύσεων και διαχείρισης κρίσεων, γνωρίζω πλέον, πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν το επιθυμεί.

Παράλληλα, οργανώνοντας επαγγελματικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις (Φωτογραφίας, Ζωγραφικής και Αγιογραφίας), αθλητικά event κ.α., γνωρίζω την ουσία και την αξία της ομάδας και των συνεργατών, έχοντας πίστη στο αποτέλεσμα.

Συνοδοιπόρος στην οικογενειακή μας επιχείρηση, που επί 10 χρόνια τώρα λειτουργεί στην καρδιά της Περαίας, ζω καθημερινά όλες τις αδυναμίες και τις δυσκολίες του επιχειρείν, και της τοπικής αγοράς.

Είμαι μητέρα δύο παιδιών, 10 και 12 ετών, που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν εδώ και επιθυμώ, όπως κάθε γονιός το καλύτερο για την ασφάλειά τους στο δρόμο, στα πάρκα, στη γνώση και στην ξενοιασιά.

Πιστεύω, πως αν θέλεις ένα δήμο για σένα, πρέπει να τον δημιουργήσεις για σένα, δίνοντας λύσεις στα βασικά και καθημερινά και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τα μεγάλα, όπως πρεσβεύει ο πολιτισμός κάθε τόπου.

Θέτοντας τις υπηρεσίες μου σ’ αυτόν τον τόπο, για το κοινό καλό
Ζητώ τη στήριξή σας ως Δημοτική Σύμβουλος.
Πολιτισμός για μένα είναι:
• αγάπη για τους ανθρώπους και διευκόλυνση της καθημερινότητα τους
• σεβασμός στο περιβάλλον και ανάδειξη των παραδόσεων
• ανάπτυξη κοινωνικής παιδείας και κουλτούρας μέσα από τις τέχνες
• υγιής ανάπτυξη της τοπικής αγοράς
• ανάδειξη και λύση στα προβλήματα και Όχι ο εστιασμός σε αυτά, χωρίς αποτέλεσμα

Ζητώ τη στήριξή σας, για να μπορώ Ενεργητικά και με Όραμα, συμπράττοντας με μια ομάδα ικανών ανθρώπων, να δημιουργήσουμε ένα δήμο με υποδομές κι έναν όμορφο τόπο, όπως πρέπει και ωφείλει να είναι για όλους μας.

Συνδυασμός «Θερμαγικός»
Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος

Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΒΟΥΖΙΚΑ ΖΩΗ

#θερμαγικός #σύγχρονος_ανθρώπινος_δήμος